Geef jouw geliefde een erotisch cadeau

Jouw partners verjaardag of jullie jubileum komt eraan maar je hebt nog steeds geen cadeau… Heb je nog geen idee wat je kan geven of ben je op zoek naar iets dat jouw seksleven een boost kan geven? In dit artikel zal je zeker inspiratie vinden!

1. Een kamasutra boek

kamasutra book

Ben je het beu om steeds hetzelfde standje te doen? Een kamasutra boek kan jou hierbij zeker helpen. Geef het als erotisch cadeau aan jouw partner en geef haar hiermee een klein duwtje in de rug om uit haar comfortzone te komen. In dit boek zal je verschillende seksstandjes terugvinden. Zie het als een speelse manier om je verbeelding te laten prikkelen en nieuwe dingen uit te proberen. Wie weet zitten er enkele standjes bij die jullie allebei een onwaarschijnlijk gevoel geven.

2. Een kietelaar met blinddoek

Als je liever een goedkoop erotisch cadeau wilt dan zal dit iets voor jou zijn. Een kietelaar en een blinddoek kosten meestal niet meer dan 15 euro. Je bent er dus makkelijk vanaf en het kan een spannend erotisch cadeau zijn. Met de kietelaar en de blinddoek zal je spanning oproepen bij jouw partner. Doordat jouw geliefde niets kan zien, kan ze zich alleen maar concentreren op de aanrakingen. Perfect dus voor een spannend voorspel en een spannende avond.

3. Romantische en sexy massage

Verras jouw partner met een massage in een kamer waar er kaarsjes branden en rustige muziek op de achtergrond speelt. Vergeet ook de massageolie niet! Een massage is de ideale manier om haar van kop tot teen te verwennen. Dit hoeft niet enkel romantisch te zijn, je kan het ook wat meer sexy maken door op haar te gaan zitten of je T-shirt uit te trekken. Laat je maar volledig gaan want dit kan misschien de aanzet zijn naar een heel intieme avond.

4. Vibrator

Geef jouw vrouw extra genot met dit erotisch cadeau. Begin de avond met haar te verwennen met een glaasje bubbels en daarna geef je het erotisch cadeau. Nodig haar uit naar de slaapkamer en stel voor om de vibrator meteen al te proberen. Wij raden aan om het voortouw te nemen door het seksspeeltje aan haar te geven. Je kan er ook voor kiezen om zelf het speeltje te bedienen en haar te laten genieten. Wie weet vindt ze dat zelfs nog leuker. 

5. Spannend, romantisch en erotisch cadeaupakket

Is jullie relatie niet spannend genoeg meer? Deze box kan dé oplossing zijn. Geef dit sexy cadeaupakket en ontdek samen wat erin zit. Zo creëer je samen een intiem moment waarin je nieuwe speeltjes en accessoires kan uittesten in de slaapkamer.

6. Sexy lingerie

Net zoals de vibrator kan dit ook de aanzet zijn voor een onvergetelijk avond. Geef toe, welke vrouw houdt er nu niet van nieuwe sexy lingerie!

 7. Weekendje weg

Wil je niet naar het geld kijken, boek dan gerust een citytripje en vergeet al jullie zorgen. Dat kan niet alleen leuk zijn voor jullie relatie maar ook voor je seksleven. Je hebt een ander bed, een andere omgeving en dat zorgt dus voor een andere sfeer dan thuis. Meestal kan dat er wel voor zorgen dat jullie weer dichter bij elkaar komen.

Zit hét cadeau er voor jou nog niet tussen? Kijk dan gerust even naar onze website voor inspiratie. Misschien is een buttplug wel een leuk verjaardagscadeautje?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.