Groter genot door glijmiddel te gebruiken

Vele mensen zien glijmiddel als een echte mood killer net zoals een condoom. Het is zelfs nog altijd een beetje taboe in de slaapkamer. Wat volgens ons echt spijtig is. Geloof ons, het kan echt een wondermiddel zijn. Lees hier waarom glijmiddel je seksleven kan verbeteren.

Waarom zou je het gebruiken?

Kijk je veel naar films en ben je nog maagd? Mispak je dan niet aan het één-twee-drie opgewonden worden van vrouwen, laat staan dat ze meteen vochtig genoeg zijn om te penetreren. In de films gaat het heel makkelijk en snel maar dat is meestal niet zo in het echte leven. Alles heeft zijn tijd nodig dus ook het vochtig worden van de vrouw. Wordt de vrouw niet vochtig dan is dat niet meteen een teken dat ze geen zin heeft of niet geil is. Ze heeft misschien gewoon wat glijmiddel nodig! De seks of het masturberen zal meestal een stuk soepeler gaan. Zo voorkom je ook pijn en irritaties. Wist je dat glijmiddel eigenlijk zoveel meer is dan een hulpmiddel voor de penetratie?

Het maakt de seks fijner, lekkerder, ontspannender en makkelijker. 4 voordelen in 1 klap! Je kan het ook perfect gebruiken tijdens het voorspel. Zo kan je de penis rustig insmeren met sensuele bewegingen. Ongetwijfeld wordt de penis dan nog harder en je partner nog geiler. Wat ook heel spannend kan zijn, is om plagerig druppeltjes glijmiddel op de vagina en clitoris te laten vallen. Het voorspel zal nog nooit zo leuk geweest zijn!

Welk glijmiddel kies je nu best?

Er bestaat een heel gevarieerd assortiment van glijmiddelen. Je kunt het assortiment opdelen in de volgende 3 categorieën.

Glijmiddel op oliebasis

Onze enige raad bij deze soort: gooi het zo ver mogelijk weg en liefst in de prullenmand! Het wordt ook nog amper verkocht en met een goede reden. Het condoom kan in eerste instantie veel makkelijker scheuren. Daarnaast is de kans op vaginale infecties en irritaties veel groter. Als laatste zorgt het voor een heleboel vlekken in je beddengoed en kleren. Dus als je er eentje in huis hebt, zeg dan maar snel vaarwel tegen dit glijmiddel.

Glijmiddel op siliconenbasis

Dit glijmiddel is helemaal geschikt om de seks soepeler te laten verlopen. Je kan het gebruiken met of zonder condoom en het voordeel is dat het het minder snel uitdroogt dan dat op waterbasis. Waarom? Omdat de huid het niet opneemt. Het betekent dus dat je minder nodig hebt en je flesje langer meegaat! Een echte win-win situatie.

Let wel op: Dit soort glijmiddel kan niet met elk soort speeltje in contact gebracht worden. Bijvoorbeeld kunnen siliconen speeltjes beschadigd raken als ze in contact komen met dit soort glijmiddel. Het is wel geschikt voor seksspeeltjes gemaakt van plastic, metaal of glas.

Glijmiddel op waterbasis

Net zoals die op basis van siliconen kan je het gebruiken tijdens de seks met of zonder condoom. Het grootste voordeel aan dit glijmiddel is dat je het met elk seksspeeltje kan gebruiken. Er zijn zelfs enkele lekkere smaken te verkrijgen. Maar natuurlijk is er ook een nadeel aan glijmiddelen op waterbasis. De huid neemt het veel sneller op dan dat van siliconenbasis, waardoor het dus sneller uitdroogt en je meer nodig zult hebben.

Heb jij al glijmiddel uitgeprobeerd en wat heeft jouw voorkeur?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.