Wat is een buttplug en hoe plug je het in?

Wat is dat nu eigenlijk, een buttplug? Voor vele mensen is dit kinderspel maar anderen weten totaal niet wat ze ermee moeten aanvangen. In dit artikel vind je een antwoord op al jouw vragen.

Wat is een buttplug?

Een buttplug is een sekspeeltje dat anaal wordt ingebracht voor seksuele stimulatie. Je kan het gebruiken om je seks net dat tikkeltje extra genot en een boost aan je seksleven te geven. Mensen gebruiken het omdat de anus heel veel gevoelige zenuwuiteinden heeft die geweldig kunnen aanvoelen om te stimuleren.

Wil je een goede buttplug kopen? Kijk dan of er een ring of een voetje aan het uiteinde zit. Dit zal werken als een stopper, zo hoef je je geen zorgen te maken dat de plug naar binnen schiet. Meestal heeft het inbrengend gedeelte de vorm van een traan of vinger.

TIP: Kies voor een siliconen buttplug als je wilt dat het zacht aanvoelt! Wil je een harder materiaal? Kies dan voor een plug van metaal of glas maar nooit van TPR. De kwaliteit is aanzienlijk slechter. Het voordeel om te kiezen voor siliconen is dat er minder snel scheurtjes in komen daarnaast ruiken ze ook niet zo erg naar plastic als TPR.

Is het voor de vrouw of man bedoeld?

Je kan je misschien afvragen of een buttplug nu eigenlijk door de man of vrouw wordt gebruikt. In het algemeen is de buttplug erg populair onder homoseksuelen en heteroseksuelen. Dat betekent dat zowel mannen als vrouwen het gebruiken. Dus als je een butthole hebt dan kan je een buttplug gebruiken.

Hoe gebruik je een buttplug? 

Vind jij het moeilijk om een buttplug in te brengen? Oefen daarom eerst wat alleen zodat je aan de gevoelens kan wennen. Begin met glijmiddel en dan bedoelen we heel veel glijmiddel. Breng dit aan op de buttplug tot het goed glad is. Ook rond de anus breng je voldoende aan. Wist je dat er speciaal glijmiddel bestaat voor anale seks? Die is wat dikker dan gewoon glijmiddel.

Ben je een beginner dan moet je goed weten dat anale seks net wat meer voorbereiding vergt dan normale seks. Start ook met je vinger en probeer niet meteen de buttplug erin te steken. Dit zal alleen voor heel veel pijn zorgen. Door eerst je vinger te gebruiken, kan je wennen aan het gevoel en wat ruimte maken. Ga ook in een houding liggen die voor jou het meest comfortabel is. Sommigen vinden het fijn om een kussen onder de billen te leggen omdat deze houding een ontspannend gevoel kan opleveren. De key is ‘ontspannen’. Hoe meer je ontspant hoe makkelijker het zal gaan. Onthoud goed dat als het pijn doet je meteen moet stoppen want het moet natuurlijk wel leuk blijven. Forceer zeker niets en blijf veel glijmiddel gebruiken. Lukt het vandaag niet? Geef de moed niet op en blijf proberen.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.