Van vibrators tot penisringen, welk seksspeeltje kies jij?

To spice things up, wil jij misschien wel eens een seksspeeltje uitproberen. Maar heb je geen idee waar te beginnen? De keuze maken uit de verschillende seksspeeltjes kan soms wat lastig zijn. Wij overlopen samen met jou enkele sex toys die jouw seksleven een serieuze boost kunnen geven. Ben je een beginner? Dan vind je ook 3 beginners tips.

Seksspeeltjes: de verschillende soorten en maten

Vibrators

De meeste mensen kennen wel een vibrator, het is namelijk het populairste seksspeeltje. Als je kiest voor de vibrator moet je weten dat je veel varianten hebt zoals de Vinger vibrator, Rabbit vibrator, G-spot vibrator, maar ook de Wand vibrator.

Vinger vibrator

Bij een vinger vibrator heb je een soort kussentje aan je vinger die je clitoris stimuleert in verschillende snelheden.

Rabbit vibrator

De Rabbit vibrator lijkt op een konijntje en stimuleert zowel vaginaal als clitoraal.

G-spot vibrator

Zoals de naam zegt, stimuleert deze vibrator de G-spot. Dit seksspeeltje heeft een gebogen bovenkant zodat het beter de G-spot kan aanraken.

Wand vibrator

De Wand vibrator is niet enkel een vibrator maar kan ook als massagetool gebruikt worden. Het ziet eruit als een ronde bal op een recht handvat. Weet wel dat enkel de ronde bal vibreert. Het is verkrijgbaar in verschillende groottes met verschillende standen.

Vibrerend ei

Het vibrerend ei komt meestal samen met een afstandsbediening. Het is de bedoeling dat je het ei inbrengt waarna je het kan laten trillen met een afstandsbediening. Het ei heeft ook een variatie aan vibratie standen.

TIP: Geef de afstandsbediening aan je partner. Geloof ons dit zal voor een hoop extra spanning zorgen!

Cockring

Dit is een seksspeeltje speciaal voor de man. De cockring kan zorgen voor een stevigere erectie die langer duurt. Het is verkrijgbaar in verschillende varianten en je hebt er zelfs die gemaakt zijn om zowel de man als vrouw genot te geven. Dan spreken we over de vibrerende cockring.

3 tips als je wilt beginnen met een seksspeeltje te gebruiken

 Begin met kleine seksspeeltjes

Als je een beginner bent neem je beter een ‘instapmodelletje’. Ga dus niet meteen voor het grootste speeltje dat er te vinden is. In het begin is het belangrijk om eerst zoveel mogelijk te experimenteren en te ontdekken wat jij fijn vindt.

Soorten stimulatie

Wist je dat je met een sekspeeltje verschillende sweet spots kunt stimuleren: clitoraal, de g-spot, inwendig of anaal? 70% van de vrouwen komt alleen klaar door de clitoris te stimuleren. Is dat ook de manier waarop jij klaarkomt? Kies dan best voor een vibrator of een ander seksspeeltje die zich daarop focust.

TIP: Lipstick vibrator

Deze vibrator is heel klein en discreet. Perfect dus om als beginneling uit te proberen. Vibrerende sensaties zijn iets helemaal anders dan manuele sensaties van jouw partners of jouw hand. Veel vrouwen vinden vibrators fijner en komen sneller klaar door er één te gebruiken. Weet je waarom? De clitoris wordt namelijk meer gestimuleerd wat leidt tot een beter en sneller orgasme.

Hou je seksspeeltjes schoon!

Als je seksspeeltjes gebruikt dan moet het natuurlijk proper blijven, zodat er geen bacteriën of schimmels in de geslachtsdelen terechtkomen. Sommigen hebben een vreemde vorm en dan kan het soms lastig zijn om die schoon te houden

  • Is het niet waterproof? Spoel het voorzichtig toch af met wat water.
  • Is je seksspeeltje van plastic, siliconen, elastomeer, metaal of glas dan kan je het makkelijk met niet-irriterende zeep en water schoonhouden.
  • Enkele speeltjes kunnen zelfs in de vaatwasser, vooral die van plastic maar let wel op de temperatuur.
  • Er zijn ook speciale toycleaners. Als je die gebruikt dan komt er een beschermlaagje omheen zo gaat het nog langer mee! Meestal komt het in een spray die je een paar minuten moet laten intrekken en daarna afspoelt met water.

Nu ben je helemaal klaar om je eerste seksspeeltje te kopen! Maar heb je geen idee waar je er eentje kan kopen? Bekijk eens onze website en ontdek het ruime assortiment aan seksspeeltjes.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.